Anmeldelser og nyheder

Tilmeld dig Adobe TechComm Day Denmark 2019

Tilmeld dig Adobe TechComm Day Denmark 2019

Gratis Adobe TechComm event den 24. september på Hotel Sluseholmen i København

Adobe TechComm Day Denmark er et event hvor Adobe viser alle nyhederne frem i Adobe TechComm Suiten.

Adobe TechComm Day 2018

Adobe TechComm Day 2018

fandt sted den 25 september på Hotel Scandic i Sydhavnen, København. Det var anden gang Danmark at Adobe lavede et sådan event i Danmark.

Review of FrameMaker 2017

I have used FrameMaker since version 5 when the first Windows version became available for Win95. FrameMaker has always been a solid workhorse, and Adobe has taken a - some would say very - conservative attitude towards updating the software.

FrameMaker Users Denmark

FrameMaker Users Denmark

FrameMaker Users Denmark er en realitet!

I 90'erne havde vi en ret stor dansk FrameMaker brugergruppe, som desværre lukkede fordi personerne og virksomhederne bag, ikke længere magtede at køre gruppen. Den 16. november stiftede vi en ny FrameMaker brugergruppe, "FrameMaker Users Denmark" i Industriparken 23, Ballerup.

FrameMaker 12 - tid til at opgradere!

Sammenfatning:

Adobe FrameMaker 12 er en rigtig fin opgradering og i næsten alle henseender en succés. Det er banalt men de farvede ikoner er faktisk næsten det bedste.

Skal man opgradere til FrameMaker 2019?

Skal man opgradere til FrameMaker 2019?

Adobe sendte Adobe Technical Communication Suite 2019 på markedet i september 2019. Produktet kommer sikkert til at blive opgraderet igen om et års tid, og kan det så svare sig at opgradere til FrameMaker 2019 nu?

Adobe TechComm Day Denmark 2019

Adobe TechComm Day Denmark 2019 var en ubetinget succés

Den 24 september på Hotel Sluseholmen i København gik det løs med Adobe TechComm Day og i år nåede vi op på knap 80 deltagere! Med en agenda med masser af gode indlæg om DITA, Adobe Experience Manager, FrameMaker, workflows og meget andet, var der masser af inspiration til alle fremmødte. Og vi havde i den grad fremmødte fra nær og fjern. Der kom folk fra Ukraine, Polen, Tjekkiet, Norge, Sverige, Tyskland og, naturligvis, mange fra Danmark. Der vil helt sikkert blive en Adobe TechKomm Day Denmark igen til næste år og vi skal nok huske at sende en reminder ud!

 

 

 

 

 

Info

FrameMaker.dk

Grafisk design og udvikling i Adobe Technical Communication Suite
V. Bjørn Smalbro

Industriparken 23
2750 Ballerup
Tlf: 20 96 09 19

email: info@framemaker.dk

adobesolutionpartner.png