Udvidet FrameMakerkursus

Vi tager helt konkret udgangspunkt i et givent materiale og bygger et kursus op omkring dette.

Kurset henvender sig til medarbejdere der skal indsluses i en virksomhed og overtage et givent korpus af eksisterende dokumenter og arbejdsgange. Vi etablerer grundlaget for hurtigt at komme igang med færrest mulige skrammer.

Dette kursus retter sig mod kursister, der skal starte eller videreudvikle egne FrameMakerskabeloner. Vi vil prøve at bygge en template op fra bunden - typisk med udgangspunkt i virksomhedens egne templates.

Specialudviklet kursusmateriale


Kursusmaterialet vil normalt blive specialudviklet på basis af de manualer/bøger etc som virksomheden i forvejen publicerer. Kursisten får således en dybere forståelse for hvordan virksomhedens materiale egentligt er designet og hvilken tænkning der har ligget bag.

Det giver næsten altid god mening at lave kursusmateriale som fokuserer på at løse kursistens udfordring med på een gang at skulle overtage en masse eksisterende dokumentation og arbejdsgange og samtidigt lære et nyt og vanskeligt værktøj at kende.

Kursisten lærer at beherske


Praktisk


Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København

Antal deltagere

Vi anbefaler max 4 deltagere på holdet.

Pris:

8.500,- eks. moms.Underviser: Bjørn Smalbro

Bjørn Smalbro har undervist i Adobe FrameMaker siden 1995. Han har således erfaring med FrameMaker fra og med version 5 frem til nutidens version 2015 (version 13).


Der kan laves individuelle aftaler. Kontakt Bjørn Smalbro for tilbud: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf: 20960919