Ny gratis FrameMaker 2019 template

Ny gratis template til Adobe FrameMaker 2019!

I anledning af at FrameMakers templatepakke fylder 20 år, har vi taget en af standardskabelonerne og "peppet" den lidt op.

Adobe FrameMaker er et amerikansk program, hvad der blandt andet betyder at alle standard-skabelonernes sidestørrelser er amerikanske formater.

Vi har udviklet vores version efter følgende mål:

— Den skal ligge indenfor A-rækken, så den er lavet i A4

— Den skal have farver, så vi har valgt en blå farveskala.

— Den skal være baseret på nye standardfonte, som kommer med Win10, og de skal være egnede til sprogversioneringer. Vi har valgt Corbel, Palatino Linotype og Courier New.

— Den skal kunne publiceres som HTML5, så vi har udviklet en HTML5 skabelon med en tilhørende settings-fil. Så kan man selv publicere sit indhold til HTML5, og få det til at se godt ud.

— ... vi skal have det sjovt når vi laver den, så den er blevet lavet med et tequila-tema.

 

HTML5 publicering

Vi har investeret en del energi Tahona-templaten settingsfil, hvor man re-mapper FrameMaker templaten til HTML markup. Man kan se resultatet her

Hvis man har lyst at downloade templaten, kan den hentes her!

 

Din brugermanual kan skabe mersalg!

Din brugermanual kan skabe mersalg!

Ved at tænke din publicerings og redaktionspraksis igennem, og arbejde den sammen med din email marketing, kan du forvandle din tekniske dokumentation fra statisk info til aktive assets i dine markesføringsbestræbelser.

"Content marketing" er blevet en, lidt diffus, betegnelse for både emailkampagner og markedsføring via sociale medier.

Content marketing er en trend inden for markedsføring, der går ud på at producere og dele relevant indhold, med det formål at tiltrække og udbygge værdifulde kunderelationer.
Uddybende kan man sige, at Content Marketing adskiller sig markant fra traditionel reklame, idet det her gælder om at levere indhold af høj kvalitet, der kan komme kunderne, ikke blot dig, til gode.

Content Marketing er bl.a. online tekster som fx nyhedsmails, guides og e-bøger, men også videoer, podcasts, webinarer og infografikker – det er altså alt det indhold, der bliver skabt for at engagere kunder eller publikum og i sidste ende konvertere denne interesse til salg, tilmelding eller andet, der måtte skabe værdi for dig.

Tilmeld dig Adobe TechComm Day Denmark 2019

Tilmeld dig Adobe TechComm Day Denmark 2019

Gratis Adobe TechComm event den 24. september på Hotel Sluseholmen i København

Adobe TechComm Day Denmark er et event hvor Adobe viser alle nyhederne frem i Adobe TechComm Suiten.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.