Reviews and News

Adobe TechComm Day 2018

Adobe TechComm Day 2018

fandt sted den 25 september på Hotel Scandic i Sydhavnen, København. Det var anden gang Danmark at Adobe lavede et sådan event i Danmark.

FrameMaker Users Denmark

FrameMaker Users Denmark

FrameMaker Users Denmark er en realitet!

I 90'erne havde vi en ret stor dansk FrameMaker brugergruppe, som desværre lukkede fordi personerne og virksomhederne bag, ikke længere magtede at køre gruppen. Den 16. november stiftede vi en ny FrameMaker brugergruppe, "FrameMaker Users Denmark" i Industriparken 23, Ballerup.

Review of FrameMaker 2017

I have used FrameMaker since version 5 when the first Windows version became available for Win95. FrameMaker has always been a solid workhorse, and Adobe has taken a - some would say very - conservative attitude towards updating the software.

Skal man opgradere til FrameMaker 2019?

Skal man opgradere til FrameMaker 2019?

Adobe sendte Adobe Technical Communication Suite 2019 på markedet i september 2019. Produktet kommer sikkert til at blive opgraderet igen om et års tid, og kan det så svare sig at opgradere til FrameMaker 2019 nu?

FrameMaker 12 - tid til at opgradere!

Sammenfatning:

Adobe FrameMaker 12 er en rigtig fin opgradering og i næsten alle henseender en succés. Det er banalt men de farvede ikoner er faktisk næsten det bedste.