Design og udvikling af FrameMaker templates

Alt grafisk arbejde i FrameMaker er baseret på templates. En template - eller skabelon -  er et sæt af indstillinger som gør det muligt at arbejde med et konsekvent grafisk udtryk. Templaten sørger for at mellemrubrikker altid er ens, nummereringer tæller rigtigt, sideopsætning er konsekvent osv. Hvis man hver dag skal rette en f.eks en tabel manuelt fremfor at bruge nogle gode prædefinerede indstillinger, så ryger der nemt 10 minutter hver dag og i løbet af en uge bliver det til næsten en times overflødigt arbejde!

Optimér Jeres templates og spar penge!

Der kan være endog meget store fordele forbundet med en effektiv template. Her er nogle eksempler:

Skriftvalg:
Hvis der ikke er valgt en font med fuld Unicode compliancy kan man løbe ind i store og tidsrøvende problemer med oversættelse til ikke latinske sprog. Problemerne opstår fordi der ikke nødvendigvis er tegnet de nødvendige karakterer i den valgte skrift og det vil ytre sig som spørgsmålstegn de steder hvor der mangler karakterer. Andre årsager kan være ældre versioner af FrameMaker som ikke understøtter Unicode fuldt ud.
Pladsforbrug:
Grafikker, tabeller og formler:
Variables:
Kontakt FrameMaker.dk - vi tager gerne og uforbindende et kig på jeres dokumenter og giver et bud på om der kan optimeres.