Freelance udvikling, design & kursusvirksomhed indenfor Adobe TechComm

Image
Image

FrameMaker.dk - grafik- og konsulentydelser i FrameMaker mm.

FrameMaker.dk er en grafisk leverandør og konsulent med speciale i teknisk publicering herunder Adobe Framemaker og Robohelp.

Vi er "Adobe TechComm Partner" og deltager i såvel "Global TechComm Partner meetup" hvert år i Stuttgart, som i betatesting og udvikling af FrameMaker.

Undervisning i Adobe FrameMaker 2019 og Adobe RoboHelp 2019

Vi underviser i Adobe FrameMaker 2019 (og også i tidligere version af FrameMaker) og Adobe RoboHelp 2019. Vi kan tilbyde både et begynderkursus og et udvidet kursus.
Al undervisning tilrettelægges i samarbejde med elev og firma. Vi laver oftest kursusmateriale på basis af det materiale eleven forventes at arbejde med efter endt kursus. Kursus i Adobe FrameMaker og Robohelp 2019
Undervisning i Adobe FrameMaker og Adobe RoboHelp
Image

Adobe FrameMaker - det kraftige og fleksible værktøj til teknisk dokumentation og single source publishing

Adobe FrameMaker bruges til opgaver, der spænder fra almindelig bogsats over hjælpefiler til tekniske manualer og multimedieproduktioner.

De seneste år er der kommet meget fokus på mulighederne for publicering til Sharepoint servere, html5 og App. Det er muligheder som i høj grad bliver faciliteret af at Adobe har satset meget hårdt på at bringe TechComm Suiten ind i fuld DITA support.

FrameMaker.dk tilbyder freelance-arbejde og konsulentydelser indenfor alt indenfor Technical Documentation Suite.

Har du prøvet vores gratis Adobe FrameMaker templates?

Vi har udviklet et lille udvalg af gratis, og professionelle Adobe FrameMaker templates, som du kan hente her, og bruge som du har lyst!
Image