Anejo - Gratis A4 FrameMaker 2020 Template til teknisk dokumentation

Denne FrameMaker 202o template hedder "Anejo".

"Anejo" betyder "Gammel" eller eller "ældet". Det er en term som bruges i tequilaindustrien, og er en af de fem officielle lagrings kategorier. En "Anejo" tequila er lagret i en periode fra 1-3 år. Vi har valgt det fine farveskema med inspiration i de gyldne nuancer der opstår i tequilaen når den lagres på træfade.

Dette er en A4 template baseret på et to-kolonnet layout, og den kommer med en STS fil, der gør det muligt at publicere til PDF og HTML5. Designmæssigt har det været meningen at gøre den tydelig. Jeg har ønsket overskriftsniveauerne er nemme at få øje på og at typografien er stor og letlæselig.

Jeg har brugt Corbel til typografien. Microsoft har en - rigtig udmærket - side, som fortæller om de forskellige fonte, som kommer med Windows 10, og jeg har valgt Corbel af netop denne grund. Den kommer med Windows 10 så næsten alle brugere vil have den, og dertil er den flot. Det er et moderne skriftsnit med enkelte ældre, næsten skønvirke-agtige detaljer, som f.eks tallene. Corbel understøtter også et stort antal sprog.

Anejo-templaten har tre paragraph niveauer udover title-niveauet, tre tabel formater og et lille antal object formater. Det er ikke en super fancy template. Den er beregnet på at være allround og kan bruges i de fleste sammenhænge, hvad enten det er industrielle produkter eller software.

STS fil for PDF and HTML5

Vi har vedlagt en STS fil, der gør det muligt at publicere synkront til PDF og HTML5 og fastholde templatens "look and feel".

Her har du et link til HTML5 versionen af "Anejo templaten": https://framemaker.dk/images/2019/FMtemplates/Anejo/index.html#t=Anejo%2FAnejo_Front_Page%2FAnejo_Front_Page.htm


 

 

 

 

Download

Before download...

Continue... ×