Adobe TechComm Day Denmark

Hvad er Adobe TechComm?...

Hvis du arbejder i markedet for marketing kommunikation, vil du være bekendt med Adobes værktøjer, såsom Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe PhotoShop, Adobe Acrobat m.fl.

Der er imidlertid også et marked for teknisk kommunikation. Hvis du er bekendt med dét, arbejder du sikkert med brugsanvisninger, manualer, hjælpefilssystemer, chat-robotter, osv.

Det er et stort og spændende marked, og et marked som i disse år oplever en enorm konvergens af teknologier.

Hvad er Adobe TechComm Day Denmark?

Adobe TechComm Day Denmark er et nordisk/nordeuropæisk Adobe event event, hvor Adobe demonstrerer alt hvad der er nyt indenfor området, og vi har oplæg fra nordiske firmaer som leverer løsninger indenfor området. Eventet falder altid i September og har - 2020 - været afholdt tre gange. Det er en stor succés og det eneste event med fokus på teknisk orienteret kommunikation og teknologi.

Hvis du ikke er bekendt med Adobe Technical Communcation Suite, kan du læse mere her

Adobe Technical Communication Suite omfatter programmerne:

  • Adobe FrameMaker
  • Adobe Acrobat
  • Adobe Captivate
  • Adobe Presenter

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adobe TechComm Day Denmark 2019 var en ubetinget succés

Den 24 september på Hotel Sluseholmen i København gik det løs med Adobe TechComm Day og i år nåede vi op på knap 80 deltagere! Med en agenda med masser af gode indlæg om DITA, Adobe Experience Manager, FrameMaker, workflows og meget andet, var der masser af inspiration til alle fremmødte. Og vi havde i den grad fremmødte fra nær og fjern. Der kom folk fra Ukraine, Polen, Tjekkiet, Norge, Sverige, Tyskland og, naturligvis, mange fra Danmark. Der vil helt sikkert blive en Adobe TechKomm Day Denmark igen til næste år og vi skal nok huske at sende en reminder ud!

 

 

 

 

 

 

Info

FrameMaker.dk

Grafisk design og udvikling i Adobe Technical Communication Suite
V. Bjørn Smalbro

Engdraget 76
2500 Valby
Tlf: 20 96 09 19

email: info@framemaker.dk

Andre websites:

Brugsvejledninger.dk