Design af brugervejledninger

Design af brugervejledninger

Hos FrameMaker.dk har vi over 20 års erfaring med layout og design af brugervejledninger.

Brugervejledninger er en helt speciel type kommunikationsopgave, hvor systematik, læselighed og brugervenlighed er nødt til at være højt prioriteret. Det grafisk design skal indgå en god alliance med indholdet, men ofte er der også helt praktiske krav til denne type grafisk produktion. Det kan være f.eks være at brugervejledningen skal kunne passe ind i en bestemt størrelse kasse, at der skal være plads til at den kan sprogversioneres på x antal sprog, at den skal kunne foldes ud, for at gøre plads til en stor oversigtstegning osv osv.

Publicerings og distributionskrav til brugervejledninger.

Kunderne har i mange år ønsket at kunne tilgå al information via deres mobile enheder, og rigtigt mange brugervejledninger giver meget mere mening hvis de kan læses på en telefon. Brugervejledninger til traktorer og andet udendørsudstyr, f.eks. Her er det betydeligt nemmere at stå udenfor og arbejde med en mejetærsker, og samtidigt kunne kigge i en brugervejledning på sin telefon, fremfor i en brochure/hæfte.

Hos FrameMaker.dk kan vi rådgive om hvilken teknologisk platform der er mest velegnet, hvis du skal starte en brugervejledning fra bunden. Vi kan også overtage, vedligeholde eller bidrage til allerede eksisterende brugervejledninger i de fleste filformater, som f.eks:

  • Adobe InDesign
  • Microsoft Word
  • Microsoft Publisher
  • Adobe FrameMaker
  • Adobe RoboHelp

m.fl.

 Skriv eller ring for mere information: