Gratis Adobe FrameMaker A5 template til teknisk dokumentation

Gratis A5 template lavet i Adobe FrameMaker 2019. Den er velegnet til teknisk dokumentation, men er også fint egnet til alle mulige andre formål. Tag ikke fejl af de fjollede tekster og illustrationer - den her template er meget omfattende og kan bruges til mange forskellige typer teknisk dokumentation.

 

Gratis Adobe FrameMaker 2019 template i A5 størrelse

Before download...

Continue... ×

Tahona - Gratis A4 FrameMaker Template

"Tahona - A Tequila driven, FrameMaker 2019 Template"er lavet som en lidt humoristisk jubilæums-hyldest til den oprindelige FrameMaker templatepakke, som kom for 20 år siden.

Vi har leget lidt med en af de oprindelige templates og tilpasset den europæiske forhold, og i det hele taget haft lidt sjov og ballade.

Denne template har følgende karakteristika:

  • Den er unstructured
  • Den er i A4, som er mest almindeligt i Europa
  • Den er baseret på standardfonte, som kommer med Win10. De, fonte der er brugt, er: Corbel, Palatino Linotype og Courier New - alle fonte, som også er velegnede til det meste sprogversionering
  • Den er baseret på et farvetema - i dette tilfælde et blåt farvetema. Blåt som i Den Blå Agave, som man laver tequila af :-)
  • Den kommer med en settingsfil, så man hurtigt kan lave en fornuftig HTML5 version af sin manual

Man kan se HTML5 versionen af templaten her!

 

Download

Before download...

Continue... ×

Baked Agave - Gratis A5 FrameMaker template med indbyggede Object Styles

"Baked Agave" er en A5 FrameMaker template, som er beregnet på mindre software-manualer. Den er enkel og med et varmt  look.

Jeg har indlagt Object Styles tll brug for nemt redaktionelt og layout arbejde med indsatte ikoner og billeder.

Projektfilerne ligger i mif-format (2019), så de også kan åbnes i ældre versioner af FrameMaker.

Jeg har lavet en lille introduktion til templaten her:

https://www.youtube.com/watch?v=NCkn4vMsK9o

 

Download

Before download...

Continue... ×

Horno - en gratis Adobe FrameMaker paperback template.

"Horno" er en gratis Adobe FrameMaker paperback template.

Det er et ret enkelt projekt, uden en hel masse sjov og ballade. Den ligger i standard paperback størrelse.

Jeg har vedlagt settingsfiler til både pdf og epub publishing. Man skal være opmærksom på at forsidegrafikken ligger i tekstflowet, som den skal, for at epub-publishingen virker efter hensigten. Jeg har lavet master page mapping på reference pages, så det er muligt at importere kildeteksten som præformatteret tekst, og få den til at falde i hak med framemakertemplaten.

Jeg har lavet en lille instruktionsvideo, som kan findes på min YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/watch?v=NCkn4vMsK9o

 

Download

Before download...

Continue... ×

Bagazzo History Book - en gratis B5 FrameMaker template til referenceværker

"Bagazzo History Book" er en gratis B5 template lavet i Adobe FrameMaker 2019. Den kommer med psd/png filer og FrameMaker FM og FrameMaker MIF filer.

Designet er relativt simpelt og beregnet på, for eksempel en kunsthistorie, en kulturhistorie eller måske en biografi. Der er gjort plads til billeder og der er lavet Object Styles til at håndtere Anchored Frames. Jeg har forsøgt at holde antallet af styles nede, for at gøre det nemt at komme igang med at bruge templaten.

Templaten er baseret på fontene "Lucida Bright" og "Yu Gothic Light".

God fornøjelse!

Download

Before download...

Continue... ×

Blanco Manual - en gratis Adobe FrameMaker template til tekniske manualer

The "Blanco Manual" is the worlds first free Adobe FrameMaker 2020 template! It is an A5 template meant for software documentation, but it will adhere itself to most sorts of documentation/instructions, actually. It has been made for multi-volume publishing, with a a header which enable to volumes with different colour coding.

We have supplied the template with MIF files, making it possible for you to open the template in earlier versions of FrameMaker too.

Have fun!

"Blanco Manual" er verdens allerførste, gratis Adobe FrameMaker 2020 template. Det er en A5 template, som mest er tænkt for software dokumentation, men faktisk er fleksibel nok til at kunne bruges til næsten alle typer dokumentation/instruktion. Den er lavet med mulighed for publicering til flere bind. Vi har indlagt en "volume variable" i headeren med farveskift for flere bind.

Vi leverer templaten med MIF filer, så det også er muligt at åbne den i ældre versioner af Adobe FrameMaker.

 

Download

Before download...

Continue... ×

Anejo - Gratis A4 FrameMaker 2020 Template til teknisk dokumentation

Denne FrameMaker 202o template hedder "Anejo".

"Anejo" betyder "Gammel" eller eller "ældet". Det er en term som bruges i tequilaindustrien, og er en af de fem officielle lagrings kategorier. En "Anejo" tequila er lagret i en periode fra 1-3 år. Vi har valgt det fine farveskema med inspiration i de gyldne nuancer der opstår i tequilaen når den lagres på træfade.

Dette er en A4 template baseret på et to-kolonnet layout, og den kommer med en STS fil, der gør det muligt at publicere til PDF og HTML5. Designmæssigt har det været meningen at gøre den tydelig. Jeg har ønsket overskriftsniveauerne er nemme at få øje på og at typografien er stor og letlæselig.

Jeg har brugt Corbel til typografien. Microsoft har en - rigtig udmærket - side, som fortæller om de forskellige fonte, som kommer med Windows 10, og jeg har valgt Corbel af netop denne grund. Den kommer med Windows 10 så næsten alle brugere vil have den, og dertil er den flot. Det er et moderne skriftsnit med enkelte ældre, næsten skønvirke-agtige detaljer, som f.eks tallene. Corbel understøtter også et stort antal sprog.

Anejo-templaten har tre paragraph niveauer udover title-niveauet, tre tabel formater og et lille antal object formater. Det er ikke en super fancy template. Den er beregnet på at være allround og kan bruges i de fleste sammenhænge, hvad enten det er industrielle produkter eller software.

STS fil for PDF and HTML5

Vi har vedlagt en STS fil, der gør det muligt at publicere synkront til PDF og HTML5 og fastholde templatens "look and feel".

Her har du et link til HTML5 versionen af "Anejo templaten": https://framemaker.dk/images/2019/FMtemplates/Anejo/index.html#t=Anejo%2FAnejo_Front_Page%2FAnejo_Front_Page.htm


 

 

Download

Before download...

Continue... ×

Cristalino A6 - Gratis A6 FrameMaker template

"Cristalino A6" templaten er beregnet på de mange små manualer, der følger med alverdens små elektriske apparater såsom tandbørster, boremaskiner og shavere. Disse små manualer er designet med to mål for øje: de skal være små og billige. Derfor er de trykt i A6 (105 mm x 148 mm) og på tyndt papir i sort/hvidt.

Designet er optimeret til at spare plads, så derfor indgår den dynamisk indholdsfortegnelse i forsiden. Bogfilen er sat op til at håndtere flere sprog og vi har lagt et eksempel på engelsk og tysk med. Der er oprettet et par table styles og et par object styles til billedrammer.

Typografisk set, er templaten baseret på Candara, som er en font der indgår i Windows 10 som standard + fonten "Tables" som er en gratis font der indeholder advarselsskilte. Fonten "Tables" kan downloades her

Download

Before download...

Continue... ×