Gratis Adobe FrameMaker A5 template til teknisk dokumentation

Gratis A5 template lavet i Adobe FrameMaker 2019. Den er velegnet til teknisk dokumentation, men er også fint egnet til alle mulige andre formål. Tag ikke fejl af de fjollede tekster og illustrationer - den her template er meget omfattende og kan bruges til mange forskellige typer teknisk dokumentation.

 

Gratis Adobe FrameMaker 2019 template i A5 størrelse

Before download...

Continue... ×

Tahona - Gratis FrameMaker Template

"Tahona - A Tequila driven, FrameMaker 2019 Template"er lavet som en lidt humoristisk jubilæums-hyldest til den oprindelige FrameMaker templatepakke, som kom for 20 år siden.

Vi har leget lidt med en af de oprindelige templates og tilpasset den europæiske forhold, og i det hele taget haft lidt sjov og ballade.

Denne template har følgende karakteristika:

  • Den er unstructured
  • Den er i A4, som er mest almindeligt i Europa
  • Den er baseret på standardfonte, som kommer med Win10. De, fonte der er brugt, er: Corbel, Palatino Linotype og Courier New - alle fonte, som også er velegnede til det meste sprogversionering
  • Den er baseret på et farvetema - i dette tilfælde et blåt farvetema. Blåt som i Den Blå Agave, som man laver tequila af :-)
  • Den kommer med en settingsfil, så man hurtigt kan lave en fornuftig HTML5 version af sin manual

Man kan se HTML5 versionen af templaten her!

 

Download

Before download...

Continue... ×

Baked Agave - Gratis A5 FrameMaker template med indbygged Object Styles

"Baked Agave" er en A5 FrameMaker template, som er beregnet på mindre software-manualer. Den er enkel og med et varmt  look.

Jeg har indlagt Object Styles tll brug for nemt redaktionelt og layout arbejde med indsatte ikoner og billeder.

Projektfilerne ligger i mif-format (2019), så de også kan åbnes i ældre versioner af FrameMaker.

Jeg har lavet en lille introduktion til templaten her:

https://www.youtube.com/watch?v=NCkn4vMsK9o

 

Download

Before download...

Continue... ×

Horno - en gratis Adobe FrameMaker paperback template.

"Horno" er en gratis Adobe FrameMaker paperback template.

Det er et ret enkelt projekt, uden en hel masse sjov og ballade. Den ligger i standard paperback størrelse.

Jeg har vedlagt settingsfiler til både pdf og epub publishing. Man skal være opmærksom på at forsidegrafikken ligger i tekstflowet, som den skal, for at epub-publishingen virker efter hensigten. Jeg har lavet master page mapping på reference pages, så det er muligt at importere kildeteksten som præformatteret tekst, og få den til at falde i hak med framemakertemplaten.

Jeg har lavet en lille instruktionsvideo, som kan findes på min YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/watch?v=NCkn4vMsK9o

 

Download

Before download...

Continue... ×

Bagazzo History Book - en gratis B5 FrameMaker template

"Bagazzo History Book" er en gratis B5 template lavet i Adobe FrameMaker 2019. Den kommer med psd/png filer og FrameMaker FM og FrameMaker MIF filer.

Designet er relativt simpelt og beregnet på, for eksempel en kunsthistorie, en kulturhistorie eller måske en biografi. Der er gjort plads til billeder og der er lavet Object Styles til at håndtere Anchored Frames. Jeg har forsøgt at holde antallet af styles nede, for at gøre det nemt at komme igang med at bruge templaten.

Templaten er baseret på fontene "Lucida Bright" og "Yu Gothic Light".

God fornøjelse!

Download

Before download...

Continue... ×

Blanco Manual

The "Blanco Manual" is the worlds first free Adobe FrameMaker 2020 template! It is an A5 template meant for software documentation, but it will adhere itself to most sorts of documentation/instructions, actually. It has been made for multi-volume publishing, with a a header which enable to volumes with different colour coding.

We have supplied the template with MIF files, making it possible for you to open the template in earlier versions of FrameMaker too.

Have fun!

"Blanco Manual" er verdens allerførste, gratis Adobe FrameMaker 2020 template. Det er en A5 template, som mest er tænkt for software dokumentation, men faktisk er fleksibel nok til at kunne bruges til næsten alle typer dokumentation/instruktion. Den er lavet med mulighed for publicering til flere bind. Vi har indlagt en "volume variable" i headeren med farveskift for flere bind.

Vi leverer templaten med MIF filer, så det også er muligt at åbne den i ældre versioner af Adobe FrameMaker.

Download

Before download...

Continue... ×