Undervisning i Adobe FrameMaker

Adobe FrameMaker er et dejligt stykke software, der på robust og effektiv vis hjælper rigtigt mange virksomheder med deres publiceringsbehov - hvad enten det er teknisk dokumentation, kataloger, bogsats eller noget helt fjerde.

Adobe FrameMaker er imidlertid også et ganske vanskeligt program med utroligt mange faciliteter. FrameMakers omfang og lidt fremmedartede brugerflade gør, at der er langt imellem de medarbejdere der kan håndtere det.

Uafhængig, skræddersyet undervisning

Har De eller Deres firma brug for undervisning i Adobe FrameMaker? Vi kan tilbyde skræddersyede kurser i på introducerende niveau eller udvidet.

Introducerende FrameMakerkursus

På dette kursus i Adobe FrameMaker i København bliver du introduceret til brugerfladen i FrameMaker og får en basisforståelse for at arbejde i Adobe FrameMaker.

Kurset i ”Adobe FrameMaker Udvidet” henvender sig til dem, som gerne vil arbejde med nogen af FrameMakers mere avancerede funktioner, som f.eks conditional tekst, pdf-review workflow, variables, text-by-reference og single source publishing.

Udvidet Adobe FrameMaker kursus

Kurset i ”Adobe FrameMaker Udvidet” henvender sig til dem, som gerne vil arbejde  med nogen af FrameMakers mere avancerede funktioner, som f.eks conditional tekst, pdf-review workflow, variables, text-by-reference og single source publishing.

Adobe FrameMaker troubleshooting

Adobe FrameMaker er et stort program, og selvom det er både solidt og stabilt, så vil man som bruger af og til støde ind i problemer.

Det kan være:

      • at dokumentet ikke vil printe til pdf,
      • at pdf filen bliver for stor,
      • at fonte ændrer sig,