Introducerende FrameMakerkursus

Introducerende FrameMakerkursus

På dette kursus i Adobe FrameMaker i København bliver du introduceret til brugerfladen i FrameMaker og får en basisforståelse for at arbejde i Adobe FrameMaker.

Adobe FrameMaker er i dag et af de bedst funderede og mest funktionelle programmer til at arbejde med lange dokumenter, som f.eks brugsanvisninger, manualer og fagbøger, og det er industristandard indenfor teknisk dokumentation.

På kurset får du en grundig indføring i at at opsætte lange dokumenter med solide templates, nummererede lister, tabeller, stikordsregister, fodnoter og krydsreferencer.

Vores instruktør, som har lang erfaring med Adobe FrameMaker i produktionssammenhæng, og er blandt Adobes beta-testere på nye versioner af FrameMaker, giver dig en god indføring, som vil kunne hjælpe dig i gang med starte egne projekter.
Tilmeld dig kurset i dag og kom i gang med dine FrameMaker projekter. *

Dine forudsætninger

Alle kan deltage i kurset. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 20 96 09 19, hvis du har spørgsmål til kurset.

*FrameMaker kan afvikles i to forskellige modes – ”unstructured” og ”structured”. Kurset har fokus på at arbejde i ”unstructured”

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hvad lærer du på kurset?

Få overblik over Adobe FrameMakers brugerflade

Kom godt i gang med en introduktion til FrameMakers værktøjer og overordnede koncept

Byg en solid template baseret på styles og master pages

FrameMakerdokumenter har en høj grad af struktur og vi lærer at forstå hvordan man arbejder med tagging, masterpages og object styles

Importer tekst og arbejd med præformattering

Word er et værktøj, som mange bruger til at forfatte tekster i. Vi lærer at importere Wordfiler ind i FrameMaker og arbejde med præformattering.

Opret bogfil

Bogfiler er et centralt element FrameMaker, fordi det er dem, der gør det muligt at arbejde med mange tusinde sider store dokumenter, og stadig kunne producere print og regenere indholdsfortegnelser, stikordsregistre og lign. I et realistisk tempo.

Opret en indholdsfortegnelse og et stikordsregister

Vi lærer at oprette en indholdsfortegnelse og et stikordsregister og lærer at arbejde med de variables og markers som de består af.

Indsæt grafikker

Vi lærer at indsætte grafikker i teksten, bruge Object Styles og at lave lister over grafikker.

Indsæt tabeller

Vi lærer at oprette tabeller, formattere tabeller og at arbejde med tabel-tagging.

 

Praktisk

Varighed:

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales

Lokation:

Hos kunden. Vi kan pt kun have een kursist ad gangen hos os selv i Ballerup

Antal deltagere:

Vi anbefaler max 4 deltagere på holdet.

Pris:

8.500,- DKK eksklusiv moms
Underviser: Bjørn Smalbro

Bjørn Smalbro har undervist i Adobe FrameMaker siden 1995. Han har således erfaring med FrameMaker fra og med version 5 frem til nutidens version 2020 (version 16).


Der kan laves individuelle aftaler. Kontakt Bjørn Smalbro for tilbud: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf: 20960919