Teknisk dokumentation

Teknisk dokumentationDesign, layout, redaktion og produktion af teknisk dokumentation

Teknisk dokumentation, manualer, datablade, quick-setups... Der er mange størrelser og modeller indenfor begrebet teknisk dokumentation, men fællles for dem, er at rigtigt meget laves i FrameMaker og at det er utroligt vigtigt at Jeres dokumentation er opdateret og tilgængeligt for en web-søgning.

Teknisk dokumentation skal være synligt på nettet

I takt med at færre og færre virksomheder leverer trykt dokumentation er det blevet uhyre vigtigt at den pågældende dokumentation er at finde på nettet. Og man skal vel at mærke kunne finde den ved en ordinær søgning på Google. Der er sket et enormt skift i den måde søgninger foregår på nettet - flere og flere søger i almindelig taleform, f.eks "Hvordan skifter jeg olie på en Renault clio?"

Publicering til tryk og net med samme software

FrameMaker.dk kan hjælpe Jer med opsætte, oversætte og tilrettelægge Jeres tekniske dokumentation på den hurtigste og mest hensigtsmæssige måde. Vi kan hjælpe Jer med at opsætte Jeres workflow, så I kan publicere manualer, brugsanvisninger osv både til tryk og net fra samme platform. Ring eller skriv for en uforpligtende samtale!

Info

FrameMaker.dk

Grafisk design og udvikling i Adobe Technical Communication Suite
V. Bjørn Smalbro

Industriparken 23
2750 Ballerup
Tlf: 20 96 09 19

email: info@framemaker.dk

Andre websites:

Brugsvejledninger.dk

adobesolutionpartner.png