Konvertering og publicering til responsive HTML5

HTML5konverteringMange virksomheder ønsker i dag at vedligeholde deres tekniske dokumentation i både pdf og HTML5. Virksomheden skal, jævnfør maskindirektivet, levere dokumentation sammen med hver maskine og hertil er det nødvendigt, at kunne producere en pdf, som kan printes eller trykkes.

 

Kunderne er imidlertid oftest interesseret i at kunne hente information om brug af apparatet gennem deres mobile enhed. Det kan være deres tablet, eller mere sandsynligt, deres telefon og hertil er pdf ikke velegnet.

 

Det er vigtigt for virksomheden at have sin dokumentation tilgængelig for nettets søgemaskiner, fordi det giver øget kundetilfredshed, hvis kunden umiddelbart kan finde svaret på sin søgning efter en bestemt problemstilling i virksomhedens html dokumentation på nettet.

 

For at kunne løse problemstilling med at publicere i to formater på én gang, er man nødt til at have de rigtige værktøjer. Her kan Adobe FrameMaker eller diverse cms bårne systemer være en løsning.

 

FrameMaker.dk kan hjælpe jer med at sammensætte en publiceringsløsning, der gør det muligt for jer, at konvertere jeres tekniske dokumentation til både pdf og responsiv HTML5 i én arbejdsgang.

Info

FrameMaker.dk

Grafisk design og udvikling i Adobe Technical Communication Suite
V. Bjørn Smalbro

Industriparken 23
2750 Ballerup
Tlf: 20 96 09 19

email: info@framemaker.dk

Andre websites:

Brugsvejledninger.dk

adobesolutionpartner.png